• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 21 November Nov
Tirsdag Tir 24 November Nov
Lørdag Lør 28 November Nov
Lørdag Lør 5 Desember Des
Søndag Søn 6 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Tirsdag Tir 15 Desember Des
Lørdag Lør 19 Desember Des
Mandag Man 21 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Tirsdag Tir 29 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Søndag Søn 3 Januar Jan
Torsdag Tor 7 Januar Jan
I dag 28 Januar Jan
Lørdag Lør 30 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Februar Feb
Søndag Søn 7 Februar Feb
Tirsdag Tir 16 Februar Feb
Tirsdag Tir 23 Februar Feb
Torsdag Tor 25 Februar Feb
Lørdag Lør 27 Februar Feb
Torsdag Tor 4 Mars Mar
Lørdag Lør 6 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lørdag Lør 13 Mars Mar

Straffes i undertall - igjen

Narvik Hockey - Storhamar: 1-5 I løpet av drøyt ti minutter i andre periode scorer Storhamar fire ganger. Tre av målene kommer i overtall.

Vi leverer god hockey i drøyt 30 minutter mot laget fra Hamar, men igjen blir vi straffet i undertallsspillet. Store deler av førsteperioden ser på alle måter ut som en forlengelse av kampene mot Frisk forrige helg; vi er aggressive, skaper store sjanser, nekter Storhamar å etablere sitt eget spill - i det hele tatt går det meste på skinner.
Men så var det det med å få pucken i mål. Det klarer vi ikke. Perioden går ut med 0-0. Vi åpnet klart best, Storhamar kommer med etter hvert.
Andre periode starter på samme måte. Storhamar får en tidlig utvisning, i overtallet som følger har vi både en og to store muligheter til å komme foran i målprotokollen, men lykkes ikke. Deretter går det meste galt.
Etter 28 minutter gjør Oscar Fröberg en god klarering på skudd fra kant. Dommer signaliserer redning, før pucken deretter forsvinner i mål. I løpet av de neste 11 minuttene scorer bortelaget ytterligere tre ganger. Samtlige scoringer kommer i overtall for bortelaget. 0-0 etter første periode, blir dermed til 0-4 etter andre.
I sisteperioden er vi igjen mer med. Vi produserer flere store sjanser før Benjamin Byrkjeland (Assist Sebastian Johansen og Jonathan Lêman) setter en redusering etter fem minutter. Også det i overtall. I samme situasjon pådrar Storhamar seg nok en utvisning og vi har muligheten til å knappe ytterligere innpå. Det skjer ikke. I stedet scorer bortelaget umiddelbart etter at de er fulltallige på isen igjen. Dermed 1-5.
Kampen ebber ut med at vi står fire undertall på rad uten at Storhamar får utnyttet det. Men igjen er det effektiviteten foran begge mål som blir avgjørende; vi sliter både i undertallsspillet og med å sette sjansene.
Skuddstatistikk: 30-40 (11-9, 6-18, 13-13)