• Hovedpartnere

    Partnere

Joona er tilbake!

Han opparbeidet seg nærmest legendestatus gjennom sine tre sesonger for Narvik Hockey. Nå er keeperkjempen Joona Partanen (28) tilbake i buret i nord!

"Det er vel kanskje unødvendig å si at vi er veldig begeistret over å ha landet en avtale med Joona", sier sportssjef André Lysenstøen etter at Partanen nå har skrevet under på en kontrakt på 1+1 år med "ørnene".
Partanen kom til Narvik foran 2017/18-sesongen og fikk med seg to sesonger i første divisjon med kvalikspill til eliteserien - samt Narviks debutsesong på øverste nivå i hockey-Norge. Deretter gikk turen til Lillehammer foran årets sesong. Nå er Helsinki-gutten med finsk/norsk statsborgerskap tilbake i nord.
Og det er en signering som går rett hjem hos alle hockeyfrelste nordlendinger.
"Statistikken til Joona taler vel for seg selv. Her får vi en sterk norsk keeper, en svært ambisiøs og seriøs målvakt, motivert for spill for Narvik, tilbake til byen", sier Lysenstøen. Han påpeker også at Narvik med signeringen av Joona står svært godt rustet på keeperplassen foran kommende sesong. Fra før av har Narviks egen talentfulle Herman Nordmark Jenssen samt Vålerengas unge og landslagsaktuelle Fabian Plogås signert.
Vi ønsker Joona Partanen hjertelig velkommen tilbake til Narvik!
Joona Partanen på Eliteprospects