• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 13 Februar Feb
Søndag Søn 16 Februar Feb
Torsdag Tor 20 Februar Feb
Søndag Søn 23 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Søndag Søn 4 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Søndag Søn 11 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Lørdag Lør 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Onsdag Ons 18 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Tirsdag Tir 24 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Lørdag Lør 28 November Nov
Lørdag Lør 5 Desember Des
Søndag Søn 6 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Tirsdag Tir 22 Desember Des

Gleder seg til å komme i gang

Han stiller til seriestart som hovedtrener for laget med den nest yngste troppen i Fjordkraft-ligaen. Og Mikael Kvarnström gleder seg stort.

"Jeg er absolutt glad for å komme i gang. Det er jo dette vi jobber mot hver eneste dag, og nå er vi endelig der", sier Arctic Eagles sin relativt ferske hovedtrener. Og apropos fersk; det er ikke bare trener-teamet med Kvarnström og assistenttrener Joni Puurula som er ny i nord. Troppen teller 13 nye navn i forhold til den som gikk av banen etter siste kamp i fjorårssesongen. Det er mye nytt og mye ungt. Når det kommer til alder er det kun Sparta som kan matche Narvik, som har en snittalder på 23,5 år.

Men verken alder eller antall nye hoder ser ut til å bekymre Kvarnström.
"Dette er definitivt en bra gjeng. Så er vi selvsagt i en læringsprosess. Guttene skal bli kjent med et nytt trenerteam og tankene våre, og vi skal bli kjent med sterke og svake sider hos dem. Det hører med, og det betyr at ting vil ta litt tid", påpeker Kvarnström. Viktig for ham er uansett hvordan guttene responderer på utfordringene de vil bli stilt overfor.

"De jobber hardt hver eneste dag for å bli bedre på oppgaveløsning. Samtidig er det viktig å hele veien holde fokus på arbeidet hver enkelt skal gjøre på isen", understreker han.

Resultatene i årets treningskamper har variert, men Kvarnström påpeker at fokus definitivt var på plass da laget slo serierival Lillehammer i Nordkraft Arena. Det gledet ham. For det er i seriekamper mot norske motstandere konsentrasjonen virkelig er nødt til å være der. Kvarnström er uansett ikke med på at prestasjonene til laget vil variere bare på grunn av alder.

"Det er mange forhold som gjør at pucken spretter den eller andre veien i løpet av en kamp, og det er selvsagt ikke alt vi kan kontrollere. Det jeg imidlertid setter som et absolutt krav er at innsatsviljen er 100 prosent – hele veien og hele tiden. Den får ikke variere", sier Kvarnström.

Til dobbeltkampene mot Frisk Asker i helga reiser Narvik Hockey med to målvakter, syv backer og 13 forwards. Årets kaptein er veteranen Casper Santanen. Med seg som visekaptein har han Jonathan Lèman, som fikk med seg 13 kamper for Narvik i fjorårssesongen og rakk å imponere voldsomt.

"Casper som kaptein var veldig enkelt. Jeg forhørte meg med spillerne og tilbakemeldingene deres gjorde det lett for meg når jeg skulle ta en beslutning", sier Kvarnström.
Her er årets nykommere hos Narvik Hockey:
Max Nygren (G)
Lars Erik Francke-Enersen (D)
Niclas Jessesen (D)
Konsta Mäkinen (D)
McKullen William Grant Astill (C)
Marcus Karlsen Ekberg (F)
Petter Grønstad (LW)
Erik Harr (LW)
Markus Mittet Hermanstad (W/C)
Sebastian Johansen (C/RW)
Dante Salituro (RW/C)
Ludvig Steenberg (RW)
Jesper Ylivainio (LW/RW)

PS! Koronapandemien gir Narvik Hockey stadig nye utfordringer. I utgangspunktet var det planlagt at laget skulle reise sørover lørdag morgen. Kutt i flyrutene gjorde imidlertid at man på relativt kort varsel måtte kaste om på planene og i stedet reise fredag morgen.

"Jeg ser det positive i det. Vi får bedre tid der nede til å forberede oss, og kunne gå på is i Asker allerede fredag formiddag", sier Mikael Kvarnström.
Pucken droppes i Askerhallen klokken 18.00 i ettermiddag. Kampen kan du følge på TV2 Sumo.