• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 21 November Nov
Tirsdag Tir 24 November Nov
Lørdag Lør 28 November Nov
Lørdag Lør 5 Desember Des
Søndag Søn 6 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Tirsdag Tir 15 Desember Des
Lørdag Lør 19 Desember Des
Mandag Man 21 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Tirsdag Tir 29 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Søndag Søn 3 Januar Jan
Torsdag Tor 7 Januar Jan
I dag 28 Januar Jan
Lørdag Lør 30 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Februar Feb
Søndag Søn 7 Februar Feb
Tirsdag Tir 16 Februar Feb
Tirsdag Tir 23 Februar Feb
Torsdag Tor 25 Februar Feb
Lørdag Lør 27 Februar Feb
Torsdag Tor 4 Mars Mar
Lørdag Lør 6 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lørdag Lør 13 Mars Mar

Ga Storhamar kamp til døra

Vi taper 4-2 (2-0, 1-2, 1-0) for Storhamar i ettermiddag etter en fartsfylt affære i CC Amfi.

Hjemmelaget kommer to foran i førsteperioden etter et par tidlige julegaver fra bortelaget. Vi er litt på etterskudd i det meste gjennom hele perioden og Storhamar leder fortjent.
Etter drøyt 12 minutter i midtperioden øker hjemmelaget ledelsen, og det i en periode der vi kommer stadig tettere på og raskere inn i duellene.
Kun sekunder senere spiller Kenneth Pappalardo Gulbrandsen fri Sebastian Johansen som slipper pucken videre til Ludvig Steenberg, som pent styrer inn vår redusering mellom bena på Kokman i Storhamar-buret.
To minutter senere pådrar hjemmelaget seg en utvisning. Vi får etablert oss og Dante Salituro fyrer av et håndleddskudd som Kokman ikke ser utgangen av, og dermed 3-2. Vi er fullt på høyde med hjemmelaget, som virker stresset av det som skjer på isen.
I sisteperioden presser Storhamar på for en tidlig scoring, uten å lykkes. I motsatt ende får vi først en enorm mulighet ved Tim Robin Johnsgård og Johansen, der førstnevnte avslutter rett på Kokman, før Benjamin Byrkjeland stikker alene gjennom, men uten å klare å overliste hjemmelagets sisteskanse. Storhamar på sin side treffer metallet bak Oscar Fröberg.
Vi får etter hvert muligheten i overtall og hamrer løs mot Kokman og der Byrkjeland er nære ved å sette en utligning. I samme situasjon pådrar hjemmelaget seg nok en utvisning. Vi spiller 55 sekunder fem mot tre, men uten å sette Storhamar på den store prøven.
I jakten på en utligning tar vi ut Fröberg, og Storhamar putter sitt fjerde i tomt bur 28 sekunder før slutt. Positivt nok holder vi unna i fem av fem av Storhamars overtallsspill - samtidig som vi selv scorer i power play.
Mandag venter Manglerud Star i Garasjen før vi får noen dager velfortjent juleferie. I romjula venter dobbeltoppgjør mot Oilers i Stavanger.