• Hovedpartnere

    Partnere

Ga Storhamar kamp til døra

Vi taper 4-2 (2-0, 1-2, 1-0) for Storhamar i ettermiddag etter en fartsfylt affære i CC Amfi.

Hjemmelaget kommer to foran i førsteperioden etter et par tidlige julegaver fra bortelaget. Vi er litt på etterskudd i det meste gjennom hele perioden og Storhamar leder fortjent.
Etter drøyt 12 minutter i midtperioden øker hjemmelaget ledelsen, og det i en periode der vi kommer stadig tettere på og raskere inn i duellene.
Kun sekunder senere spiller Kenneth Pappalardo Gulbrandsen fri Sebastian Johansen som slipper pucken videre til Ludvig Steenberg, som pent styrer inn vår redusering mellom bena på Kokman i Storhamar-buret.
To minutter senere pådrar hjemmelaget seg en utvisning. Vi får etablert oss og Dante Salituro fyrer av et håndleddskudd som Kokman ikke ser utgangen av, og dermed 3-2. Vi er fullt på høyde med hjemmelaget, som virker stresset av det som skjer på isen.
I sisteperioden presser Storhamar på for en tidlig scoring, uten å lykkes. I motsatt ende får vi først en enorm mulighet ved Tim Robin Johnsgård og Johansen, der førstnevnte avslutter rett på Kokman, før Benjamin Byrkjeland stikker alene gjennom, men uten å klare å overliste hjemmelagets sisteskanse. Storhamar på sin side treffer metallet bak Oscar Fröberg.
Vi får etter hvert muligheten i overtall og hamrer løs mot Kokman og der Byrkjeland er nære ved å sette en utligning. I samme situasjon pådrar hjemmelaget seg nok en utvisning. Vi spiller 55 sekunder fem mot tre, men uten å sette Storhamar på den store prøven.
I jakten på en utligning tar vi ut Fröberg, og Storhamar putter sitt fjerde i tomt bur 28 sekunder før slutt. Positivt nok holder vi unna i fem av fem av Storhamars overtallsspill - samtidig som vi selv scorer i power play.
Mandag venter Manglerud Star i Garasjen før vi får noen dager velfortjent juleferie. I romjula venter dobbeltoppgjør mot Oilers i Stavanger.