• Hovedpartnere

    Partnere

Straffes i undertall

Det svinger heftig for Robin Söderqvist, Jesper Ylivianio og resten av Narvik Hockey for tiden. Mot Stjernen har vi tre stolpetreff - og fire mål imot i undertall.

Kampen mot Stjernen starter som Lillehammer-kampen sluttet; Et voldsomt tent hjemmelag lar aldri Stjernen få arbeidsro, og etter to minutter har vi servert to stolpeskudd bak Hanneborg i Stjernen-målet. Etter ni minutter blir Dante Salituro spilt fri av Jesper Ylivainio og knaller pucken i mål fra skrått hold. Vi holder trykket oppe - inntil vi blir avblåst for seks mann på isen. I overtall utligner bortelaget etteer 16 minutter. Vi bruker imidlertid et knapt minutt på å komme tilbake i ledelsen. Niclas Jessesen skyter etter at Konsta Mäkinen har fraktet pucken ut av egen sone, og pucken ser ut til å snike seg inn via en hardtjobbende Benjamin Byrkjeland foran Stjernen-målet. Jessesen krediteres.
Perioden går ut med 2-1 til hjemmelaget. Like imponerende som innsatsen på isen er hjemmesupporterne på B-feltet. Årsbeste både på og utenfor is.
Stjernen stresser oss høyere i banen i andre periode. Vi sliter med å spille oss ut, og blir ofte utfordret i 1 til 1-situasjoner. Bakerst leverer Oscar Fröberg en rekke redninger fra øverste hylle. Etter 14 minutter må han imidlertid kapitulere etter at Leavens fanger opp en retur og scorer.

Bare ett minutt senere svarer vi igjen. Byrkjeland og Ludvig Steenberg kriger seg inn foran Hanneborg, og Sebastian Johansen får pirket pucken i mål etter halvveis klarering av keeper.
Bare få minutter senere er vi igjen i undertall. Og igjen scorer Stjernen etter styring av poengplukker Heier. Vi er på hæla og ender bak 17-5 i skuddstatistikken.
Etter tre minutter av siste periode gjør Benjamin Byrkjeland både grovjobben i forkant og står selv for avslutningen når Petter Grønstad skyter og keeper gir retur. Vi er igjen foran, nå med 4-3.
Fem minutter senere scorer Leavens igjen og dermed 4-4. Etter 51 minutter dundrer Andrew O`Brien Stjernen opp i ledelsen for første gang i kampen. Igjen i overtall. Fire minutter senere scorer Stjernen på nytt i overtall. Vi klarer aldri å svare og går igjen poengløse av banen.

Pluss:

  • Åtte mann plukker poeng for oss i dag.
  • Det løsner foran mål. Ni scoringer rett vei de siste to kampene.