• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Søndag Søn 11 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Lørdag Lør 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Onsdag Ons 18 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Tirsdag Tir 24 November Nov
I dag 28 November Nov
Lørdag Lør 5 Desember Des
Søndag Søn 6 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Tirsdag Tir 15 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Tirsdag Tir 29 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Søndag Søn 3 Januar Jan
Torsdag Tor 7 Januar Jan
Lørdag Lør 9 Januar Jan
Torsdag Tor 14 Januar Jan
Lørdag Lør 16 Januar Jan
Søndag Søn 17 Januar Jan
Torsdag Tor 21 Januar Jan

To knepne tap på Innlandet

Ludvig Steenberg scoret igjen for Narvik, men vi drar hjem etter miniturneen på Innlandet med to ettmåls-tap for henholdsvis Storhamar og Lillehammer.

Vi henger godt med gjennom hele kampen, men taper til slutt 2-1 for Storhamar i CC Amfi (1-0, 0-0, 1-1) torsdag. Så jubler vi desto mer for vår egen #12 Erik Harr som puttet utligningsmålet i 3. periode etter solid forarbeid av #17 Marcus Nordlund. For øvrig Narvikguttens første mål på øverste nivå!
Skuddstatistikk: 19-17 (3-6, 9-8, 7-3). Ifølge hovedtrener Mikael Kvarnström, som trente Lillehammer i fire år og før det Sparta, har han aldri vært med på å få så få skudd mot seg i CC Amfi.
Kjedelig også at Erik Harr pådrar seg et brudd i hånden mot slutten av kampen og dermed er satt på sidelinja for en periode.
Lørdag ventet kamp mot Lillehammer. En kamp som ender med nok et ettmåls-tap, denne gang 4-3 (0-1, 1-0, 3-2). Dante Salituro sender oss opp i 1-0 ledelse når han putter pucken bak Partanen etter bare 30 sekunder. En ledelse vi holder til det er spilt 38 minutter av 60 minutter, da Lillehammer utligner. Deretter snur hjemmelaget kampen til 2-1 før vi utligner ved Ludvig Steenberg (bildet) 10 minutter før slutt. For øvrig hans tredje scoring for Narvik så langt i sesongen.
To minutter senere tar Lillehammer ledelsen på nytt. I overtall presser vi på for en utligning, men må surt nok se at et hjemmelag i undertall øker ledelsen med drøyt to minutter igjen på klokka. Vi plukker Oscar Fröberg av isen og Konsta Mäkinen reduserer med åtte sekunder igjen å spille. 4-3 blir også sluttresultatet.
Nå venter hjemmekamp mot Manglerud Star kommende torsdag!