• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 12 Januar Jan
Torsdag Tor 16 Januar Jan
Søndag Søn 19 Januar Jan
Fredag Fre 24 Januar Jan
Søndag Søn 26 Januar Jan
Fredag Fre 31 Januar Jan
Søndag Søn 2 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Søndag Søn 16 Februar Feb
Torsdag Tor 20 Februar Feb
Søndag Søn 23 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Søndag Søn 4 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Søndag Søn 11 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Lørdag Lør 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Onsdag Ons 18 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov

Heder til Narvik Hockey

Arctic Eagles er kåret til Årets Narviking 2019! - Det er helt fantastisk å bli satt slik pris på av lokalsamfunnet, sier nylig avgått styreleder Stig Winther i Narvik Hockey.

Utmerkelsen Årets Narviking er innstiftet av lokalavisen Fremover og ble for 2019 delt ut for 25. gang. Og i jubileumsåret var det altså Nord-Norges eneste eliteserielag i ishockey som stakk av med prisen. I statuttene heter det at prisen går til den eller de som gjennom sitt virke eller sitt engasjement har skapt optimisme og verdier for Narvik-regionen. Ekstraordinær innsats utover det man vanligvis kan forvente, blir verdsatt. Juryen har bestått av ordfører Rune Edvardsen, Reidar Hanssen og sjefredaktør Christian S Andersen i Fremover. Fra Narvik Hockey var spillerne Benjamin Byrkjeland og Rasmus Mikael Mathias Lindström samt styreleder Terje Feragen og tidligere styreleder Stig Winther på plass for å ta i mot prisen.

"Vinneren av Årets Narviking 2019 har ikke bare satt Narvik på kartet for Nord-Norge, men hele landet. Årets prisvinner har overrasket alle med sin innsats og sine prestasjoner, og har gått fra å være en nykommer og outsider til å bli den alle har heiet på og latt seg begeistre av - selv hos motstanderne", sa ordfører Rune Edvardsen under den høytidelige overrekkelsen i kommunestyresalen tirsdag formiddag.

Prisen skulle egentlig vært delt ut under Vinterfestuka i mars, men grunnet koronakrisen ble også den utsatt.

"Årets Narviking 2019 har tatt på alvor at Narvik skal bli verdensmestere i vertskap. Alle som har besøkt Narvik og Årets Narviking har reist herfra med store opplevelser - de er blitt møtt med stor raushet fra vertene", sa Edvardsen. (Her legger vi til at det gjelder utenfor isen, red.anm...)

"Sportslig har prisvinneren både løftet interessen for en idrett som ikke har vært representert i eliteserien nord for Trondheim tidligere. Prisvinneren har skapt historie - på flere måter. Ingen debutlag har sanket flere poeng, og prisvinneren har dessuten slått samtlige lag med unntak av et eneste ett i serien. Årets Narvik 2019 har gjort både Narvik og Nord-Norge stolt. Årets Narviking 2019 er Arctic Eagles."

"Vi er utrolig takknemlig og stolte over utmerkelsen Årets Narviking, både klubb, lag og spillere. En stor takk til alle sammen - og en stor takk også til våre samarbeidspartnere som har bidratt til å gjøre denne reisen mulig" sa Stig Winther i sin takketale. Prisen består av et diplom og en sølvforgylt rallarhatt.