• Hovedpartnere

    Partnere

Lindström hovedtrener for juniorene

Skader tvang Rasmus Lindström (30) til å gi opp spillerkarrieren foran fjorårssesongen. Nå er han klar som hovedtrener for Narvik Hockeys lovende juniorspillere.

"Vi får en kar som er dyktig, godt likt og som kjenner Narvik Hockey veldig godt. Vi er svært fornøyd med at Rasmus har takket ja til jobben som hovedtrener for våre eldste juniorer" sier sportssjef André Lysenstøen.
Den svært populære finnen (nå med dobbelt statsborgerskap) har mer enn 120 kamper for Narvik Hockey bak seg - og totalt 89 poeng. Hvor populær han er og har vært, ble ikke minst tydelig da han kom tilbake etter et lengre skadeavbrekk midt i 2019/20-sesongen. Da samlet Narvik Hockeys supersupportere i løpet av 24 timer inn over 14.000 kroner til lisensen for Rasmus.
Etter at han måtte legge skøytene på hylla foran fjorårssesongen, ble Rasmus hentet inn for å bidra på trenersiden for juniorene. Samtidig hadde han som adjunkt på idrettsfag ved Narvik videregående skole, jobben med å følge opp flere av de samme juniorene i skoletiden.
"At Rasmus nå får hovedansvaret for juniorene også på kveldstid, betyr en ytterligere profesjonalisering av apparatet rundt A-laget og juniorlaget. Sammen med A-lagets assistenttrener Oscar Stigebrand, som også skal ha ansvar for fys-treningen for juniorene, blir Rasmus et viktig bindeledd opp mot A-laget," sier André Lysenstøen.