• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 21 November Nov
Tirsdag Tir 24 November Nov
Lørdag Lør 28 November Nov
Lørdag Lør 5 Desember Des
Søndag Søn 6 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Tirsdag Tir 15 Desember Des
Lørdag Lør 19 Desember Des
Mandag Man 21 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Tirsdag Tir 29 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Søndag Søn 3 Januar Jan
Torsdag Tor 7 Januar Jan
I dag 28 Januar Jan
Lørdag Lør 30 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Februar Feb
Søndag Søn 7 Februar Feb
Tirsdag Tir 16 Februar Feb
Tirsdag Tir 23 Februar Feb
Torsdag Tor 25 Februar Feb
Lørdag Lør 27 Februar Feb
Torsdag Tor 4 Mars Mar
Lørdag Lør 6 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lørdag Lør 13 Mars Mar

Minuttene som ødelegger

Heller ikke denne gang skulle det gå veien for Sebastian Johansen og resten av hjemmelaget mot Stjernen.

Vi taper 2-6 (2-1, 0-3, 0-2) for Stjernen i den siste hjemmekampen i 2020. Vi åpner som vanlig aggressivt, og får betalt allerede etter tre minutter når Dante Salituro med Narvik i overtall klemmer til fra kant (assist Jonathan Lêman og Robin Söderqvist) og pucken fyker i mål bak en utspilt Stjernen-keeper. Vi beholder ledelsen i fem minutter, da Dante må i boksen for hooking. Igjen scorer motstander i overtall mot oss - og vi er like langt. Denne gangen klarer vi imidlertid å slå tilbake. Tre minutter senere tar vi ledelsen igjen når Dante fanger opp en keeperretur på eget skudd og lemper pucken inn foran mål. Der dukker Kenneth Pappalardo Gulbrandsen opp og kriger inn sitt første mål for oss i Fjordkraftligaen. Vi går til pause med ledelse 2-1 etter en godt gjennomført periode.

Den skal imidlertid bli avløst av det vi har opplevd noen ganger i høst; noen minutter der alt går i stå for oss. I løpet av fire minutter tidlig i andre periode scorer bortelaget tre relativt lettkjøpte mål - uten at vi klarer å kvittere i løpet av perioden. Både Ludvig Steenberg og Erik Harr har sjansen, men Stjernen-keeperen er både god og heldig.
Vi starter siste perioden like friskt og spiller oss etter hvert til flere store sjanser, mens Stjernen bidrar med ny hallrekord i icing. Etter hvert overtar frustrasjonen hos hjemmelaget. I spill fire mot fire putter Stjernen så sitt femte for kvelden. Et drøyt minutt senere scorer bortelaget på nytt - i overtall.
Igjen taper vi kampen foran begge mål; vi klarer ikke sette sjansene vi selv kommer til, og slipper motstanderen til for enkle muligheter foran eget mål.
Mads Christian Krohg Hanneborg fikk for øvrig sin debut for oss, men fikk dessverre ikke muligheten til å overliste storebror Jørgen Hanneborg i Stjernen-buret.
Nå venter fire bortekamper før nyttårsrakettene går til værs og vi bikker 2021.
Skuddstatistikk 39-37 (11-9, 15-14, 13-14)