• Hovedpartnere

    Partnere

Vår generalpartner er med for fullt!

"Dette er offensiv tenkning og et virkelig positivt bidrag til ishockeyen i nord", sier styreleder Terje Feragen etter at generalpartner Sparebank 1 Nord-Norge, nå velger å opprettholde støtten på elitenivå til Narvik Hockey.

_Styremedlem Geir Solheim (tv) og styreleder Terje Feragen i Narvik Hockey, flankerer banksjef Jens Kristian Dybwad i Sparebank1 Nord-Norge, Narvik. _

En ny samarbeidsavtale mellom banken og Narvik Hockey ble undertegnet fredag. Og der banken hadde anledningen til å redusere støtten til klubben i forbindelse med nedrykket til 1. divisjon, valgte man heller en offensiv tilnærming. "Jobben Narvik Hockey gjør for sin idrett i nord er viktig. Så viktig at vi ønsker å bidra til at ishockeyen skal fortsette å vokse i Nord-Norge. Det gjør vi ved å opprettholde nivået på støtten på elitenivå også kommende sesong", sier Jens-Kristian Dybwad, banksjef for personmarkedet i Sparebank 1 Nord-Norge, Narvik. På idrettssiden er avtalen en av de største banken har i Nord-Norge, etter avtalene med eliteserielagene Bodø/Glimt og Tromsø IL i fotball. "Satsingen er jo også et signal om at vi ønsker Narvik Hockey tilbake i eliteserien så raskt som mulig. Samtidig legger vi til rette for at klubben kan fortsette å utvikle barne- og ungdomssiden i klubben. Vi har også en forventning om at Narvik Hockey tar ytterligere ansvar som storebror på ishockeysiden i Nord-Norge", sier Dybwad. "Dette er fantastisk hyggelig nytt for både klubb og hockey i nord. Koronaen spilte inn på så mange områder sist sesong, både for store og små. At banken nå velger å tenke offensivt for at vi alle skal kunne ta idrettshverdagen tilbake, er gull verdt! Samtidig håper vi jo selvsagt at flere av våre samarbeidspartnere - store som små - vil være med på en slik positiv bølge", sier Terje Feragen.