• Hovedpartnere

    Partnere

Endelig i gang igjen!

I helga venter tre treningskamper mot Nidaros for Narvik Hockey. "Blir godt å komme i gang og fått se hvor vi er i forberedelsene", sier sportssjef André Lysenstøen. Med til Trondheim er også 16-åringene Gustav Starberg Dahl og Henrik Mathisen.

Covid-regler stoppet sesongens første treningskamper i Kiruna. Når Narvik da først kommer i gang, skjer det også med et smell; tre kamper på tre dager borte mot Nidaros.
"Det blir jo de første treningskampene med et relativt nytt lag. Vi har trent godt sammen siden 1. august, både fysisk og på is, og vi er fornøyd med det vi har sett så langt. Så får vi i helga se hvor vi står i forberedelsene", sier Lysenstøen. Han påpeker at tre helgekamper vil kunne gi umiddelbare svar på mye - og også mulighet til å korrigere en del ting kjapt underveis.
"Tre tette kamper gjør jo også at vi vil rullere mye og kunne gi godt med spilletid til alle. Det igjen betyr at alle får sjansen til å vise seg fram og levere på det nivået vi forventer av dem", sier sportssjefen.
Narvik reiser til Trondheim med fullt lag, minus keeper Fabian Plogås (skade) og nyervervelsen Darby Llewellyn, der papirmølla fortsatt er i sving. Samtidig har trenerteamet funnet plass til to lokale U21-spillere i troppen. Henrik Mathisen og Gustav Starberg Dahl reiser med laget til Trondheim.
"Vi er glade for å kunne gi yngre lokale spillere muligheten til å få kjenne på et litt høyere nivå. Dette kan bli en fin utfordring for Gustav og Henrik også", sier André Lysenstøen.
Fremover sender kampene fredag og søndag via Direktesport.
Her er troppen som reiser til Trondheim:
Keepere: Arvid Ljung og Herman Jenssen
Backer: Jeppe Meyer, Jørgen Eide Engstrøm, Jørgen Kvål, Martin Hage, Eirik Hafstad Johansen, Jens Holstad, Ole Henrik Arnesen og Robin Söderqvist
Forwarder: Douglas Byrkjeland, Nils Carnbäck, Johan Ceder, Joachim Engesveen, Oddbjørn Liahjell Eriksen, Kristoffer Fayen Vestavik, Andre Pappalardo Gulbrandsen, Connor Klees, Erik Harr, Marcus Nordlund, Henrik Mathisen, Gustav Dahl og Tom A Christensen