• Hovedpartnere

    Partnere

Partanen går til Oilers

Narvik Hockey slipper Joona Partanen til Stavanger Oilers, jakter ny keeper og jobber med avtale med amerikansk forward med solid ECHL-erfaring.

Narvik Hockey mottok for få dager siden en henvendelse fra Stavanger Oilers vedrørende overgang for vår førstekeeper Joona Partanen. Etter samtaler med Oilers og Partanen har klubben valgt å innfri det som er et ønske fra begge.
"Joona ønsker å spille på et så høyt nivå som mulig. Når henvendelsen fra Oilers kom om en overgang, var det en mulighet han håpet Narvik Hockey kunne gå for", sier sportssjef André Lysenstøen.
Partanen spilte fjorårssesongen for Lillehammer etter flere sesonger i Narvik-buret, og signerte ny avtale med Narvik så sent som i mai. Nå forlater han altså klubben en drøy måned før seriestart.
"Det er i utgangspunktet selvsagt ingen optimal situasjon for oss. Partanen ville hatt en viktig rolle i Narvik. Samtidig gir løsningen vi har kommet fram til sammen med Oilers, nye muligheter i lagbygget. Når det gjelder en erstatning for Joona ser vi allerede på flere mulige løsninger. Uansett hva vi lander på der er jeg temmelig sikker på at Narvik Hockey skal komme styrket ut av situasjonen som har oppstått", sier Lysenstøen.
I tillegg til å jakte ny keeper, er Narvik Hockey nær avtale med en amerikansk forward med bred erfaring fra ECHL. Mer informasjon kommer når avtalen er endelig i boks.