• Hovedpartnere

    Partnere

Nytt knepent tap

Vi taper 3-1 for serieleder Vålerenga etter en berg- og dalbane av en kamp i nye Jordal Amfi.

Vålerenga - Narvik 3- 1 (2-0, 0-0, 1-1) Skudd: 39 - 18 Vålerenga kom som forventet ut i 100 på hjemmeis, men vi rir av det første stormløpet mot Oscar Fröberg. Drøyt 13 minutter ut i første periode slipper imidlertid Sondre Olden til midt foran mål og knaller inn 1-0 til hjemmelaget fra kort hold. Tre minutter senere pådrar Lars Erik Francke-Enersen seg en to-minutter for holding mot klubben han er "født" og oppvokst i. Vålerenga utnytter overtallet og setter 2-0 etter litt klabb foran mål.

I andre periode hever vi intensiteten betraktelig. Vålerenga tvinges til å ta flere avslutninger fra langt hold, samtidig som Fröberg leverer noe solide parader de gangene det er farlig nærmere buret. Sekunder før pause får Casper Santanen en stor sjanse etter retur fra Vålerenga-keeper Tobias Breivold (utlånt til Narvik i to kamper i fjor), og er millimetre fra å redusere. Breivold får klarert foran det som i sekunder var åpent mål.

Knapt ett minutt ut i siste periode danser imidlertid Jesper Ylivainio seg forbi det meste av Vålerenga-spillere på isen og serverer Ludvig Steenberg som kommer inn fra venstre - og bare kan putte pucken bak en utmanøvrert Breivold. Steenbergs fjerde scoring så langt i sesongen (for øvrig like mange som han totalt puttet for Manglerud Star hele fjorårssesongen).

To minutter senere ender en kjempesjanse for Vålerenga med Fröberg-redning og en aldri så liten nevekamp (med hanskene på) mellom Francke-Enersen og Jørgen Karterud. De gjør opp seg imellom og sendes begge i dusjen.

Narvik klarer å stå høyere på isen og kommer til muligheter. Fem minutter før slutt pådrar imidleritd Dante Slaituro seg en utvisning og etter knappe 30 sekunder scorer Vålerenga sitt andre mål i overtall for kvelden. Vi tar time out med tre og et halvt minutter igjen på klokka og går på is med seks utespillere og Fröberg i boksen. Klarer å sette Vålerenga under et visst press, men hjemmelaget er likevel nærmest scoring med et stolpetreff på åpent mål. Dermed ender kampen med 3-1 til Vålerenga.