• Hovedpartnere

    Partnere

Tusen, tusen takk!

"Vi kan ikke få takket våre støttespillere nok", sier styreleder Terje Feragen etter at Grasrotandelen til Narvik Ishockeyklubb de fire første månedene av 2021 på nytt slo alle rekorder.

Hele 72.100 kroner mottok klubben i grasrotstøtte via Norsk Tipping for perioden januar - april i år. For hele 2020 ble det utbetalt totalt 205 202 kroner til ishockeyklubben fra Grasrotandelen - også det ny rekord.
"Vi vet at koronaen har gjort hverdagen ekstra tøff for mange det siste året. Vi er derfor svært takknemlig for at så mange ønsker å bidra til å utvikle vårt tilbud på is for barn, unge og voksne i Narvik-regionen gjennom Grasrotandelen. Vi har gjennom vinteren også sett hvor viktig et slikt fritidstilbud har vært for de yngre, ikke minst når store deler av idretts-Norge ellers har vært stengt ned som følge av pandemien. Vi skal gjøre vårt for å legge forholdene enda bedre til rette for de som ønsker å prøve seg med skøyter på bena i Nordkraft Arena kommende sesong", sier Feragen.
Grasrotandelen gir deg som spiller hos Norsk Tipping mulighet til å være med og bestemme hva noe av overskuddet skal gå til. Du kan selv velge hvilket lag eller forening som skal få et beløp tilsvarende sju prosent av din spilleinnsats. Det vil si at dersom du spiller Lotto for hundre kroner, går sju kroner til din grasrotmottaker - og det uten at din innsats, premie eller vinnersjanse reduseres.
Ønsker du å støtte oss via Grasrotandelen? Søk opp "Narvik Ishockeyklubb" her hos Norsk Tipping