• Hovedpartnere

    Partnere

Tidenes Grasrot-støtte for Narvik Hockey

"Dette er fantastiske tall! Vi takker og bukker for støtten", sier styreleder Terje Feragen etter at Narvik Ishockeyklubb gjennom 2020 har mottatt nøyaktig 205 001 kroner i Grasrotmidler fra Norsk Tipping.

Summen er ny rekord for ishockeyklubben. Det samme er antallet grasrotgivere gjennom 2020.
"Jeg har sagt det før og kan bare gjenta det: Vi er inne i en tøff tid for mange - også for idretten. Grasrotmidlene er et viktig bidrag for å sikre aktivitet både for små og store i klubben", sier Feragen.
Og selv om koronaen har satt det meste av aktiviteten på vent akkurat i disse dager, håper Feragen på snarlig retur til Nordkraft Arena. Ikke bare for klubbens medlemmer, men for alle skøyte- og hockeyinteresserte.
"Vi snakker folkehelse, vi snakker mestring og utvikling og ikke minst moro på is for alle. Vi gleder oss virkelig til å se at isflata fylles opp igjen," sier han.

Dette er Grasrotandelen hos Norsk Tipping
Grasrotandelen ble lansert 1. mars 2009. Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi 7 prosent av det de spiller for direkte til et lag eller en forening. Det betyr at hvis du for eksempel spiller Lotto for 100 kroner, går 7 kroner til det laget eller den foreningen du har valgt å støtte.
Det koster altså ingenting ekstra å være grasrotgiver. Ønsker du å støtte Narvik Ishockeyklubb via Grasrotandelen? Du kan legge oss til her