• Hovedpartnere

    Partnere

Renta er med videre!

Renta og Narvik Hockey har undertegnet ny partneravtale. "Vi i Renta Narvik møter våre kunder hver dag med en positiv og fremoverlent holdning. Dette er holdninger vi også finner igjen i det arbeidet som gjøres i Narvik Hockey."

"Det er svært positivt for Narvik-regionen å ha Nord-Norges første og eneste representant i eliteserien i ishockey. Vi er imidlertid ikke bare forretningsmessige partnere av Narvik Hockey, men vi er også supportere. Det betyr at vi støtter det arbeidet klubben gjør for barn og voksne i Narvik og distriktet rundt, uavhengig av hvor på tabellen klubben ligger. Det Narvik Hockey tilbyr samfunnet er uansett i eliteklassen, og vi vil bidra til dette. Det er derfor naturlig for Renta å inngå en avtale med klubben", sier avdelingsleder Are Johansen i Renta Narvik.
Renta flyttet nylig inn i nye lokaler i Teknologiveien i Narvik hvor det er etablert utleiebutikk for proffkunder og private. Her er det investert i mye nytt utleieutstyr - eksemplene er mange - boreutstyr, byggvarme og -tørkeutstyr, betongslipere og -sager, kvistkutter, komprimatorer, kompressorer, minigraver, trucker, lifter osv.
Renta omsetter for 2 milliarder, og er en totalleverandør innen lift- maskin- og utstyrsutleie i Norge, Sverige, Finland og Polen.