• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 24 November Nov
Lørdag Lør 28 November Nov
Lørdag Lør 5 Desember Des
Søndag Søn 6 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Tirsdag Tir 15 Desember Des
Lørdag Lør 19 Desember Des
Mandag Man 21 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Tirsdag Tir 29 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Søndag Søn 3 Januar Jan
Torsdag Tor 7 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Februar Feb
Lørdag Lør 6 Mars Mar
Søndag Søn 7 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lørdag Lør 13 Mars Mar
Lørdag Lør 20 Mars Mar
Søndag Søn 21 Mars Mar
Lørdag Lør 27 Mars Mar
Tirsdag Tir 30 Mars Mar

Renta er med videre!

Renta og Narvik Hockey har undertegnet ny partneravtale. "Vi i Renta Narvik møter våre kunder hver dag med en positiv og fremoverlent holdning. Dette er holdninger vi også finner igjen i det arbeidet som gjøres i Narvik Hockey."

"Det er svært positivt for Narvik-regionen å ha Nord-Norges første og eneste representant i eliteserien i ishockey. Vi er imidlertid ikke bare forretningsmessige partnere av Narvik Hockey, men vi er også supportere. Det betyr at vi støtter det arbeidet klubben gjør for barn og voksne i Narvik og distriktet rundt, uavhengig av hvor på tabellen klubben ligger. Det Narvik Hockey tilbyr samfunnet er uansett i eliteklassen, og vi vil bidra til dette. Det er derfor naturlig for Renta å inngå en avtale med klubben", sier avdelingsleder Are Johansen i Renta Narvik.
Renta flyttet nylig inn i nye lokaler i Teknologiveien i Narvik hvor det er etablert utleiebutikk for proffkunder og private. Her er det investert i mye nytt utleieutstyr - eksemplene er mange - boreutstyr, byggvarme og -tørkeutstyr, betongslipere og -sager, kvistkutter, komprimatorer, kompressorer, minigraver, trucker, lifter osv.
Renta omsetter for 2 milliarder, og er en totalleverandør innen lift- maskin- og utstyrsutleie i Norge, Sverige, Finland og Polen.