• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Søndag Søn 11 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Lørdag Lør 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Onsdag Ons 18 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Tirsdag Tir 24 November Nov
I dag 28 November Nov
Lørdag Lør 5 Desember Des
Søndag Søn 6 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Tirsdag Tir 15 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Tirsdag Tir 29 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Søndag Søn 3 Januar Jan
Torsdag Tor 7 Januar Jan
Lørdag Lør 9 Januar Jan
Torsdag Tor 14 Januar Jan
Lørdag Lør 16 Januar Jan
Søndag Søn 17 Januar Jan
Torsdag Tor 21 Januar Jan

Vår eldste samarbeidspartner er med videre

Fokus på rekruttering blant unge generelt og jenter spesielt, er et krav fra Nordkraft, som både er en av Narvik Hockeys største samarbeidspartnere – og den eldste.

"Vi kunne ikke vært mer fornøyde. Samarbeidet mellom Narvik Hockey og Nordkraft er et stjerneeksempel på hva samspillet mellom næringsliv og idrett kan bety for et lokalsamfunn, sier Terje Feragen", styreleder i Narvik Hockey. På bildet flankeres han av Sverre Mogstad, stabssjef i Nordkraft og Vigdis Bogholm, kommunikasjonsansvarlig i energikonsernet.

Nordkraft ber ishockeyklubben fremover ha et spesielt fokus på rekruttering blant de yngste generelt og på jenter spesielt.
"Både fordi det er et nødvendig og kontinuerlig arbeid og fordi vi frykter frafall i idretten i forbindelse med koronaen", sier Vigdis Bogholm.
"Pandemien har satt stopp for seriespill i Sverige for våre yngste, derfor er et godt lokalt tilbud på is for de unge viktig. Når det gjelder jenter, trengs det flere i klubben. Det er positivt å spille med guttene, se bare på Kamilla Skogvold Olsen og Thea Kuraas, som begge er tatt ut til landslag. De aldersbestemte lagene har få jenter, selv om det er flere som deltar på skøyte- og hockeyskole. Håpet er at Narvik Hockey skal få opp interessen blant jentene i regionen også, og på den måten vokse som klubb. Klubber som Storhamar har fått til mye på jentesiden, så det er fullt mulig", sier hun.

Terje Feragen er fornøyd med Nordkrafts prioriteringer som samarbeidspartner.
"I samarbeid med Nordkraft avviklet vi nylig jentehockeydagen med god deltakelsem og vi opplever god tilstrømning til skøyte- og hockeyskolen til tross for de begrensninger pandemien legger på oss. Som ishockeyens lokomotiv i nord er det viktig for oss å favne bredden i idretten. At en stor samarbeidspartner som Nordkraft har et sterkt fokus på rekruttering er på alle måter positivt! Glede på is og mestring for alle, er stikkord som er viktige å ha med seg i den sammenheng", sier han.

Da Nordkraft i sin tid inngikk avtalen som sikret realisering av Nordkraft Arena, var det for å sikre et godt og fremtidsrettet tilbud innen kultur og idrett i Narvik. På det tidspunktet hadde kraftkonsernet allerede vært hockeyklubbens samarbeidspartner i flere år.
"Vi så og anerkjente det entusiastiske arbeidet som ble lagt ned lokalt for å løfte ishockeyen i Nord-Norge. Det var en satsing som Nordkraft ønsket å være med på. Det unike med en nordnorsk innendørs ishall, gjorde at vi også så det som en måte å gjøre hele regionen mer attraktiv", sier Bogholm.

Konsernet har støttet barne- og ungdomssatsingen i hockeyklubben helt siden tiden på uteis, bidratt til skøyte- og hockeyskole og istid i Nordkraft Arena for barnehagene og skolene i kommunen. De siste årene har selskapet også vært tungt inne i Arctic Eagles. Bogholm understreker at Nordkraft ikke sponser Narvik Hockey “for å være snill og grei”.

"For oss er det helt nødvendig å støtte utviklinga av en attraktiv region – fordi vi trenger dyktige medarbeidere som vil bo og trives her med sine familier. Vi trenger også kompetente leverandører, med medarbeidere som trives. Sist, men ikke minst, ønsker vi at våre ansatte skal føle stolthet over at vårt navn kan forbindes med noe så positivt. For oss er derfor vår støtte til hockeyklubben og Nordkraft Arena også et bidrag til enda mer fornybar energi blant våre ansatte og blant innbyggerne i regionen", sier hun.

PS! Samtidig med at Nordkraft undertegnet en ny samarbeidsavtale, ble det klart at selskapet også forlenger avtalen for arenanavnet ut kommende sesong.
"Avtalen har løpt i ti år og da vi så at den løp ut midt i sesongen 2020/21, var det naturlig for oss å forlenge den fram til neste sesong", sier Vigdis Bogholm.