• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 12 Januar Jan
Torsdag Tor 16 Januar Jan
Søndag Søn 19 Januar Jan
Fredag Fre 24 Januar Jan
Søndag Søn 26 Januar Jan
Fredag Fre 31 Januar Jan
Søndag Søn 2 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Søndag Søn 16 Februar Feb
Torsdag Tor 20 Februar Feb
Søndag Søn 23 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Søndag Søn 4 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Søndag Søn 11 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Lørdag Lør 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Onsdag Ons 18 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov

Vi slipper billetter til Lillehammer-kampene!

I fjor var det kyss, klapp og klem for keeperhelten Joona Partanen i Narvik. Til helga står han på motsatt side når Narvik Hockey tar i mot Lillehammer til dobbeltmatch i Nordkraft Arena. Tirsdag klokken 12.00 slippes billettene.

For første gang sesongen 20/21 vil det bli anledning for publikum å se hjemmelaget på is i Nordkraft Arena. Begrensninger i forhold til smittevernet gjør likevel at vi kun vil ha 200 billetter for salg til hver av treningskampene mot Lillehammer.
"Vi har fullt fokus på smittevern og ber publikum om å overholde gjeldende regler", sier daglig leder Cesilie Markussen i Narvik Hockey. Billett får du kun kjøpt via Narvik Hockey-appen. Det vil ikke bli salg av billetter i døra. Billetten din vil gå til en bestemt sitteplass på tribunen, der den velkjente en meters-regelen selvsagt gjelder.
"Det er verdt å merke seg at det ikke er tillatt med ståplass på tribunen. Kun sitteplasser gjelder", påpeker Markussen.
Appen finner du her:
App Store
Google Play
Helgas kamper mot Lillehammer bør være godbiter for hockeyfolket i nord. På motsatt side i Nordkraft Arena står både Joona Partanen og Jørgen Kvål som begge forlot Narvik etter fjorårssesongen. I tillegg får Narviks hovedtrener Mikael Kvarnström sitt første møte med laget han hadde hovedansvaret for i fire sesonger. Og - kanskje får vi se nyervervelsen Dante Salituro på is for Narvik? Kamptid: 19.00 fredag kveld og 14.00 lørdag.