• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 12 Januar Jan
Torsdag Tor 16 Januar Jan
Søndag Søn 19 Januar Jan
Fredag Fre 24 Januar Jan
Søndag Søn 26 Januar Jan
Fredag Fre 31 Januar Jan
Søndag Søn 2 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Søndag Søn 16 Februar Feb
Torsdag Tor 20 Februar Feb
Søndag Søn 23 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Søndag Søn 4 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Søndag Søn 11 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Lørdag Lør 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Onsdag Ons 18 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov

Nok en grasrotrekord!

Mange tusen takk! De siste fire månedene har dere bidratt med et nytt rekordbeløp til Narvik Ishockeyklubb via Grasrotandelen til Norsk Tipping.

Narvik ishockeyklubb mottar like i underkant av 70.000 kroner fra i alt 367 grasrotgivere for de fire siste månedene. Både sum og antall givere er ny rekord for klubben.

  • Man blir både takknemlig og rørt. Også for idretten er det tøffe tider nå, så et slikt bidrag er gull verdt, sier styreleder Terje Feragen i Narvik Hockey. Grasrotmidlene klubben får via Norsk Tipping vil bli brukt til å sikre og videreutvikle hockeytilbudet for både små og store i Narvik-regionen.
  • I disse tider har vi i idretten et ekstra ansvar for å bygge opp under folkehelsen. Hockey er en suveren fritidsaktivitet, og vi ønsker å legge til rette for at så mange som mulig kan hygge seg på sitt eget nivå på isflata i Nordkraft Arena, sier Terje Feragen. Så langt i år har Grasrotandelen generert 137 600 kroner til Narvik Ishockeyklubb.

Dette er Grasrotandelen Grasrotandelen ble lansert 1. mars 2009. Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi 7 prosent av det de spiller for direkte til et lag eller en forening. Det betyr at hvis du for eksempel spiller Lotto for 100 kroner, går 7 kroner til det laget eller den foreningen du har valgt å støtte. Det koster altså ingenting ekstra å være grasrotgiver.